Batavorum kijkt uit over Nijmegen vanuit 52 degrees

Batavorum kijkt uit over Nijmegen vanuit 52 degrees

Nijmegen is de oudste romeinse nederzetting. De Romeinen bouwden de stad rond 10 voor Christus als bestuurlijk centrum voor de Bataven, die hun stamgebied eigenlijk 30 kilometer westelijker hadden en noemde deze Oppidum Batavorum.

zie ook: http://spannendegeschiedenis.nl/de-romeinen/nijmegen-oudste-romeinse-nederzetting

2000 jaar later vestigt investeringsmaatschappij Batavorum Capital zich met uitzicht over Nijmegen op de 17e verdieping van 52 degrees in Nijmegen aan het Jonkerbosplein. Vanuit dit uitkijkpunt wordt gewerkt aan een investeringsmaatschappij die investeert in winstgevende ondernemingen in het MKB met aandacht voor generatiediversiteit. Wij zijn thans in de funding-fase en closing van het fonds wordt voor het einde van het jaar verwacht.

Zie hieronder een impressie van het uitzicht over de stad.

image5

image4

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.