Management neemt ICT bedrijf BeeOne over met steun van Batavorum

Management neemt ICT bedrijf BeeOne over met steun van Batavorum

Geleen, 28 augustus 2017 – Het management van ICT-bedrijf BeeOne heeft met steun van investeerder Batavorum Capital het bedrijf overgenomen van de oprichter.

Het management, bestaande uit Jan-Hendrik Straatman en Han Martens, heeft met steun van investeerder Batavorum Capital het ICT-bedrijf BeeOne overgenomen van oprichter Wil Meijers.

De overname is een logische stap in de opvolgingsstrategie van Meijers (59).

BeeOne werd in 2002 door Wil Meijers opgericht en levert diverse ICT-diensten, zoals Software Development, Network Services, Data Services en Online Support. Hiermee heeft het zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een degelijke allrounder en dé specialist in Connecting Intelligence: op elk gewenst moment de juiste informatie dáár hebben, waar die nodig is. BeeOne (http://www.beeone.nl) is uitgegroeid tot een onderneming die vanuit meerdere vestigingen (Geleen en Nijmegen) en met 40 personeelsleden een brede klantenportefeuille op maat bedient.

Jan-Hendrik Straatman (49) en Han Martens (49) zijn vanaf de oprichting werkzaam bij BeeOne en de afgelopen jaren in staat gesteld om de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich te nemen. Zij stellen: “Het maakt ons trots dat wij het door Wil Meijers gelegde fundament van BeeOne in de komende jaren verder mogen uitbouwen. Wij zien grote mogelijkheden als directie en aandeelhouder om samen met ons team van IT-specialisten verder te groeien.”

Wil Meijers blijft als adviseur verbonden aan BeeOne en draagt met vertrouwen de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan het management: “Sinds de oprichting heb ik me steeds volledig ingezet voor het welzijn van het bedrijf en haar klanten. Dankzij de gedrevenheid en het enthousiasme van onze medewerkers en het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten is het een succes geworden. Ik vertrouw erop dat BeeOne, onder leiding van Jan-Hendrik Straatman en Han Martens en met steun van Batavorum Capital, nog meer bedrijven in staat zal stellen om optimaal samen te werken door de toepassing van onze IT-kennis.”

 Batavorum investeert in jong kapitaal

Batavorum Capital (www.batavorumcapital.nl) is een onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij die actief participeert in MKB-ondernemingen. Batavorum staat voor jong kapitaal en investeert in bedrijven met een gezonde generatiediversiteit. Deze ondernemingen onderscheiden zich in creativiteit, wendbaarheid en kennen een hoog aanpassingsvermogen. Batavorum acteert op strategisch niveau als klankbord van het management en ondersteunt de ondernemingen bij het behalen van hun doelstellingen. Batavorum Capital, dat actief op overnamepad is, verwacht komend jaar meer investeringen te doen.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

 

BeeOne – Jan Hendrik Straatman – jan-hendrik.straatman@beeone.nl

BeeOne – Han Martens – han.martens@beeone.nl

Batavorum Capital – Maikel Engelaar – m.engelaar@batavorumcapital.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.