Snelgroeiend Infolearn trekt investeerder Batavorum Capital aan

Snelgroeiend Infolearn trekt investeerder Batavorum Capital aan

Nijmegen – Infolearn, een snelgroeiende aanbieder van innovatieve leer- en ontwikkeloplossingen gevestigd in Nijmegen heeft Batavorum Capital als investeerder aangetrokken. Zittend aandeelhouders en management van Infolearn bestaande uit Jos Hertel en Willem Jan Roes nemen met steun van Batavorum Capital een aandelenpakket van oprichter Frank Klabbers over. Dhr. Klabbers blijft als adviseur en minderheidsaandeelhouder aan de onderneming verbonden.

Infolearn (infolearn.nl) is de ontwikkelaar en aanbieder van een geïntegreerde leer- en ontwikkeloplossing en helpt organisaties (digitaal) leren en ontwikkelen te verankeren in hun strategisch beleid. Infolearn biedt als intermediair branche- en beroepsgerichte content aan welke naadloos geïntegreerd is met de leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn.

Mede door partnerships met partijen als AFAS, Expert College, SEP en GoodHabitz is Infolearn de afgelopen jaren sterk gegroeid en wordt haar innovatieve leer- en ontwikkeloplossing inmiddels bij meer dan 160 organisaties in 3 landen gebruikt in verschillende branches, van zorg en overheid tot industrie. Infolearn en het platform van de leer- en ontwikkeloplossing zijn klaar voor een verdere expansie onder leiding van zittend management en aandeelhouders Jos Hertel en Willem Jan Roes.

Infolearn wordt in haar groeistrategie ondersteund door investeringsmaatschappij Batavorum Capital (batavorumcapital.nl). Batavorum Capital is een in Nijmegen gevestigde investeringsmaatschappij die actief participeert in MKB-ondernemingen. Batavorum acteert op strategisch niveau als klankbord van het management en ondersteunt de ondernemingen bij het behalen van hun doelstellingen.

Voor meer informatie:

Infolearn – Jos Hertel
Batavorum Capital – Maikel Engelaar

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.